Υποστήριξη

Στηρίζοντας το επόμενο βήμα

Παρότι ο οργανισμός μας εδώ και 30 χρόνια έχει εμπνεύσει εκατοντάδες ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, και παρότι το cob.gr είναι πλέον ένα όνομα ευρέως γνωστό σε όλη την Ελλάδα, ο πραγματικός στόχος της αλλαγής της κοινωνίας δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Οι περισσότεροι συμπολίτες μας συνεχίζουν να ζουν επηρεασμένοι από το καθιερωμένο μοντέλο ζωής, παγιδευμένοι στη σύγχρονη δουλεία και παραδομένοι σε μια ζωή χωρίς νόημα.

Το όνειρο του cob.gr είναι να επηρεάσει όχι μόνο όσους ανθρώπους ήδη ενδιαφέρονται για κάτι εναλλακτικό και το αποζητούν, αλλά και αυτούς που ως τώρα ούτε διανοούνται την έννοια της αυτάρκειας. Ειδικότερα, η σκέψη μας βρίσκεται διαρκώς στους ανθρώπους που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη, στους φτωχούς, στους καταπιεσμένους και στους αδύναμους, καθώς και στα παιδιά που θα κληρονομήσουν αυτόν τον κόσμο.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται γνώση, πειραματισμός, και πρωτίστως χρειάζονται οι πόροι που θα επιτρέψουν στο κοινό αυτό να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις εναλλακτικές τις οποίες προάγουμε. Η συνεισφορά σας είναι άκρως σημαντική για την επίτευξη αυτού του στόχου. Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε το cob.gr μέσω της δωρεάς σας, παρακαλώ ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται στον κάτωθι σύνδεσμο.